Bine ati venit la Clinic Pro!

roenfrdeit

Ce este lifting-ul brazilian de fese cu liposuctie? Aceasta procedura chirurgicala estetica presupune efectuarea unei operatii de liposuctie/lipoaspiratie si efectuarea unui lifting brazilian de fese intr-o singura interventie. Aceasta combinatie ofera o schimbare uriasa a corpului, luandu-se excesul de grasime din mai multe zone ale corpului si injectarea unei cantitati adecvate in posterior.

Ce este liposuctia/lipoaspiratia si ce este lifting-ul brazilian de fese? Lipoaspiratia sau liposuctia este o interventie chirurgicala estetica prin care grasimea “incapatanata” va fi indepartata, astfel incat sa aveti un corp mai suplu si mai bine conturat decat inainte.

Lifting-ul brazilian de fese este o interventie chirurgicala estetica prin care este recoltata grasime din corpul pacientei si este injectata in fese, ajungandu-se la un posterior rotund si ferm si la o forma de clepsidra a corpului. Lifting-ul brazilian de fese este o alternativa pentru implanturile de fese, fara a supune corpul la riscurile si cicatricile operatiei de augmentare a feselor cu implanturi.

Cui i se adreseaza liposuctia cu lifting brazilian de fese? Aceasta interventie este destinata persoanelor care vor sa scape de grasimea persistenta de pe corp, dar si-ar dori si un posterior frumos, formandu-se o silueta de clepsidra.

Cum decurge operatia de lifting brazilian de fese+liposuctie? Operatia de lifting-ul brazilian de fese+liposuctie are doua etape importante si este facuta sub anestezie generala. In prima faza, excesul de tesut adipos din mai multe parti ale corpului dvs este inlaturat prin liposuctie (dvs alegeti minim 3 zone, impreuna cu doctorul), inciziile fiind minuscule (3-4mm), facandu-se astfel liposuctia/lipoaspiratia. O parte acea grasime va fi supusa unui proces de pregatire pentru a doua etapa. Cantitatea adecvata de grasime este purificata si apoi injectata in fese, doctorul estetician modeland astfel posteriorul, formand un aspect de lifting prin injectarea de grasime si in partea superioara a feselor.

Go to top
Template by JoomlaShine