Bine ati venit la Clinic Pro!

roenfrdeit

Ce este lifting-ul brazilian de fese? Lifting-ul brazilian de fese este o interventie chirurgicala estetica prin care este recoltata grasime din corpul pacientei si este injectata in fese, ajungandu-se la un posterior rotund si ferm si la o forma de clepsidra a corpului. Lifting-ul brazilian de fese este o alternativa pentru implanturile de fese, fara a supune corpul la riscurile si cicatricile operatiei de augmentare a feselor cu implanturi.

Cui i se adreseaza lifting-ul brazilian de fese? Lifting-ul brazilian de fese poate fi efectuat doar in cazul in care pacienta are un surplus de tesut adipos intr-o zona a corpului care poate fi mutat in zona feselor. Acest tip de interventie nu poate fi realizat fara o cantitate suficienta de grasime recoltata.

Cum decurge operatia de lifting brazilian de fese? Lifting-ul brazilian de fese are doua etape importante si este facut sub anestezie generala. In prima faza, excesul de tesut adipos din anumite parti ale corpului dvs este inlaturat prin liposuctie, inciziile fiind minuscule (3-4mm), urmand ca acea grasime sa fie supusa unui proces de pregatire pentru a doua etapa. Grasimea purificata este apoi injectata in fese, doctorul estetician modeland astfel posteriorul, formand un aspect de lifting prin injectarea de grasime si in partea superioara a feselor.

Care sunt avantajele lifting-ului brazilian de fese, in detrimental implanturilor de fese? Lifting-ul brazilian de fese arata mult mai natural, folosindu-se grasime proprie care e injectata adecvat pe suprafata feselor.  De asemenea, scapati de anumite pungi “incapatanate” de grasime in aceeasi operatie, ceea ce va va multumi si mai mult. Cicatricile sunt minore, puteti purta orice fel de lenjerie intima sau bikini fara a vedea cineva cicatricile. Ultimele, dar nu cele din urma, sunt avantajele legate de rapiditatea procesului de recuperare si de lipsa complicatiilor pe care o interventie cu implanturi de silicon le are.

Go to top
Template by JoomlaShine