Bine ati venit la Clinic Pro!

roenfrdeit

Ce este abdominoplastia? Abdominoplastia este interventia chirurgicala estetica care are ca rezultat un abdomen mai plat si ferm, prin eliminarea excesului de grasime si surplusul de piele de la nivelul abdomentului mijlociu si inferior.

Cui i se adreseaza operatia de abdominoplastie? Abdominoplastia este adresata pacientelor care au musculature abdominala slabita in urma nasterii sau a altor operatii, fluctuatiilor in greutate, dar si celor care depun grasime “incapatanata” la nivelul abdomenului ce nu poate fi corectata prin exercitii fizice si dieta.

Cum se realizeaza abdominoplastia? Operatia de abdominoplastie se realizeaza sub anestezie generala de obicei, dar se poate face si prin sedare locala sau intravenoasa, daca este vorba de un strat mai subtire de grasime. Anestezistul si doctorul va vor recomandata optiunea potrivita pentru dvs. Interventia incepe cu formarea unei incizii deasupra zonei publiene, se mai poate face o incizie in jurul zonei ombilicului daca este necesar. Pungile de grasime sunt inlaturate, impreuna cu excesul de piele. Zona cu vergeturi este excizata, dar daca particularitatile cazului nu permit acest lucru, atunci pielea va fi intinsa si aspectul vergeturilor va fi estompat. Forma inciziei difera de la persoana la persoana, tinand cont de cantitatea de piele si grasime din zona abdomentului.

Go to top
Template by JoomlaShine