Bine ati venit la Clinic Pro!

roenfrdeit

Ce este Vaser-Liposuctia? Vaser Lipo este acronimul de la “Vibration Amplification of Sound Energy at Resonance) este o metoda moderna, avansata si eficienta de modelare si definire a corpului, folosind ultrasunetele pentru a elimina tesutul adipos “incapatanat” de la nivelul mai multor zone corporale.

Care este avantajul folosirii acestei metode fata de liposuctia/lipoaspiratia clasica? Tehnologia Vaser distinge tesutul adipos de vase de sange, tesuturi de legatura si nervi. Astfel, leziunile provocate in proximitatea zonei lipoaspirate sunt minime, recuperarea este mai rapida, vor fi mai putine vanatai si sangerare.

Cate si care zone sunt vizate intr-o singura operatie de vaser-liposuctie? Candidatii pentru vaser-liposuctie au “pungi” de grasime persistente in zone mai mari sau mai mici, cum ar fi: abdomen, gusa, fese, coapse (“aripioarele”), brate, gambe, sani, genunchi, spate, ginecomastie. Pacientii ar trebui sa fie dornici sa scape de surplusul de grasime din minim 3 zone specificate anterior (alese de pacient, tinand cont si de parerea doctorului), pentru o conturare frumoasa a corpului.

Cum va decurge operatia de vaser-liposuctie? Dupa anestezie, moment in care se efectueaza si o vasoconsrictie  (subtierea in diamentru a vaselor de sange pentru o recuperare cu mult mai putine vanatai si sangerare minima), o sonda mica este introdusa in zona cu exces de grasime. Tesutul adipos va fi emulsionat cu ajutorul energiei ultrasunetelor, grasimea ajungand lichefiata si usor de aspirat.

Go to top
Template by JoomlaShine