Bine ati venit la Clinic Pro!

roenfrdeit

Ce este lifting-ul mamar cu implant? Lifting-ul mamar cu implant sau mastopexie cu implant este combinatia dintre o operatie de ridicare a sanilor si operatia de marire a sanilor cu implant. Aceasta operatie are ca scop volumizarea si ridicarea sanilor, capatand un aspect tineresc.

Cui i se adreseaza operatia de lifting mamar cu implant? Lifting-ul mamar cu implant este o modalitate prin care femeile cu sani mai mici si lasati isi vor recapata increderea in sine. Procesul imbatranirii si efectele gravitatiei nu cruta pe nimeni, inclusiv pe femeile cu sani mai mici. Motivul pentru care nu este indicat sa se faca doar o operatie de marire a sanilor pentru tipul de sani descris mai sus este faptul ca implantul doar mareste volumul sanului, nu ii ridica. In cazul sanilor mici si lasati, doar o operatie de augmentare a sanilor va avea un rezultat nedezirabil, adica sani mai mari, dar si mai lasati.

Cum decurge operatia de lifting mamar cu implant? In cazul lifting-ului mamar cu implant, inciziile vor fi aceleasi ca pentru un lifting mamar, tot pe acolo va fi introdus si implantul. Chirurgul estetician va efectua initial reductia tesutului din partea de jos a sanului (cantitatea de piele de sub areola trebuie sa fie excizata atent, astfel incat implantul sa poata fi bine sustinut), glandele mamare vor fi remodelate si ajustate pentru a exista simetrie si se va crea un buzunar. Apoi, prin acel buzunar se va introduce implantul, care este adesea de dimensiuni mai reduse, tinand cont pielea pacientei este mai putin elastica si pozitionarea implantului este submuscular (plasarea implantului subglandular are ca efect lasarea sanilor dupa o anumita perioada de timp).  Urmeaza mutarea areolelor mai sus pentru ca acestea sunt indreptate in jos in cazul sanilor lasati. Etapa finala este cea a remodelarii sanilor peste implanturi, astfel incat sa obtinem un aspect ridicat, simetric si placut din punct de vedere estetic. Operatia de lifting mamar cu implant se inchide cu fire neresorbabile.

De ce se folosesc implanturile Mentor? Noi am ales sa lucram cu brand-ul Mentor pentru augmentarea mamara din mai multe motive: este cel mai popular brand de implante mamare cu silicon, chirurgii inca nu i-au gasit vreun defect, pacientele le recomanda la randul lor, este lider mondial in acest domeniu, are o calitate premium incontestabila, pretul ramane in sfera estimativa a celorlalte brand-uri de implante de silicon premium si are o gama variata si larga de optiuni de implanturi de silicon. De asemenea, Mentor ofera garantie pe toata viata pacientei, ceea ce este inca o asigurare ca acest brand este increzator in produsul oferit si isi asuma responsabilitatea in cazul in care la nivelul implantului se produce o ruptura.

Go to top
Template by JoomlaShine