Bine ati venit la Clinic Pro!

roenfrdeit

Ce este lifting-ul mamar? Mastopexia sau lifting-ul mamar, sau pur si simplu operatia de ridicare a sanilor, este o interventie chirurgicala estetica ce consta in ridicarea si remodelarea pozitiei sanilor lasati din diferite cauze.

Care sunt cauzele pentru care se lasa sanii? Lasarea sanilor in timp este naturala, insa pe unele femei le afecteaza mai mult decat pe altele. Cateva cauze de lasare a sanilor sunt: sarcina, alaptarea, fluctuatiile in greutate, procesul natural de imbatranire, pierderea elasticitatii, etc.

Sunt o candidata buna pentru operatia de ridicare a sanilor? Lifting-ul mamar se poate face la orice varsta dupa terminarea procesului de dezvolare a sanilor si este dedicata adultilor, la fel ca toate celelalte interventii estetice. Operatia de ridicare a sanilor este indicata in cazul in care sunteti puse intr-una dintre situatiile urmatoare: aveti sani lasati, aveti sani fara fermitate sau elasticitate, areolele si mameloanele dvs  sunt indreptate in jos.

Cum decurge operatia? Operatia de ridicare a sanilor dureaza 2-4 ore de obicei si se face sub anestezie generala. Metoda cea mai folosita si intalnita este cea in care incizia are o forma de ancora sau de T inversat. Se efectueaza incizia, apoi se scoate tegumentul in exces, areola si mamelonul sunt repozitionate, se face decolarea glandei de pe muschiul pectoral, procedura finalizandu-se cu fixarea sanului in noua pozitie mai ridicata.

Go to top
Template by JoomlaShine