Bine ati venit la Clinic Pro!

roenfrdeit

Ce este reductia mamara si cui i se adreseaza aceasta interventie? Mamoplastia de reducere sau reductia mamara sau pur si simplu operatia de miscorare a sanilor este o procedura estetica chirurgicala prin care se extrage grasime, tesut mamar si piele. Rezultatul final este volumul sanilor in concordanta cu restul corpului, facandu-i mai mici, mai fermi, mai usori si mai confortabili pentru pacienta, iar areolele mamare vor fi si ele mai mici.

Cui i se adreseaza reducerea mamara? Pacientele care apeleaza la o interventie de reducere mamara se confrunta de obicei de dureri de spate, greutate in efectuarea exercitiilor sportive, neplaceri si complexe legate de sanii prea mari, care de obicei sunt si lasati din cauza greutatii lor.

Cum se efectueaza mamoplastia de reducere? Operatia de micsorare a sanilor incepe prin formarea unei incizii sub forma de ancora sau de un T inversat. Urmeaza sa fie scose excesele de tegument, tesut glandular si grasime, mamelonul si areola vor fi plasate mai sus, se face decolarea glandei de pe muschiul pectoral, procedura finalizandu-se cu fixarea sanului in noua pozitie. De asemenea, chirurgul estetician va putea indeparta si tesutul adipos de la nivelul axilei.

Ce fel de cicatrici voi avea in urma interventiei? Dupa o interventie de reductie mamara, pacienta va avea o cicatrice circulara in jurul areolei, una verticala pana in santul submamar si una in sant.

Go to top
Template by JoomlaShine