Bine ati venit la Clinic Pro!

roenfrdeit

De ce se foloseste brand-ul Mentor pentru augmentare mamara? Noi am ales sa lucram cu brand-ul Mentor pentru augmentarea mamara din mai multe motive: este cel mai popular brand de implante mamare cu silicon, chirurgii inca nu i-au gasit vreun defect, pacientele le recomanda la randul lor, este lider mondial in acest domeniu, are o calitate premium incontestabila, pretul ramane in sfera estimativa a celorlalte brand-uri de implante de silicon premium si are o gama variata si larga de optiuni de implanturi de silicon. De asemenea, Mentor ofera garantie pe toata viata pacientei, ceea ce este inca o asigurare ca acest brand este increzator in produsul oferit si isi asuma responsabilitatea in cazul in care la nivelul implantului se produce o ruptura.

Cum se va desfasura operatia? Prima etapa este anestezia, care poate fi intravenoasa sau generala, optiunea cea mai buna pentru dvs fiind recomandata de catre chirurg si anestezist. Urmeaza interventia propriu-zisa, adica formarea inciziei si inserarea+plasarea implantului in buzunarul creat submuscular sau subglandular (depinde ce ati decis cu doctoral in prealabil). Dupa interventie, urmeaza recuperarea care variaza de la persoana la persoana, insa de obicei dureaza cateva zile pana la revenirea la activitatile zilnice.

Care sunt formele implanturilor mamare? Implanturile mamare pot fi de forma rotunda sau anatomica. Implanturile rotunde servesc femeilor care doresc mai mult volum in partea superioara a sanului si raman cea mai folosita forma de implant la nivel mondial, dand un aspect plin sanului. De asemenea, este de notat faptul ca implanturile rotunde sunt de obicei putin mai ieftine decat implanturile anatomice. Implanturile anatomice pot fi o optiune mai buna pentru cele care vor un aspect foarte natural al sanului, pentru ca acestea au o forma de lacrima, volumul este accentuat in partea inferioara, ele sunt asemanatoare cu constructia naturala a sanului. Implanturile mamare sunt alese impreuna cu doctorul, in functie de dorinta dumneavoastra, de criterii legate de corpul pacientei (inaltime, greutate, elasticitatea pielii, tesut glandular, circumferinta toracelui, etc.) si puteti lua in considerare opinia expertului.

Care sunt tipurile de pozitionare ale implanturilor mamare? Implanturile mamare pot fi pozitionate submuscular sau subglandular. Pozitionarea submusculara inseamna plasarea implantului de silicon sub muschiul pectoral si are urmatoarele avantaje: implanturile vor fi acoperite de tesuturi vascularizate, ceea ce va da un aspect mai natural, va fi mai placut la atingere si va fi mai putin vizibil. Insa, pozitionarea submusculara va duce la o experienta mai dureroasa dupa operatie, din cauza contracturii musculare ce se va petrece la nivelul muschiului pectoral. Implanturile mamare mai pot fi pozitionate subglandular, adica deasupra muschiului pectoral. Avantajul principal este durerea mai scazuta dupa interventie si recuperarea mai rapida, insa implantul va fi mai observabil. Pozitionarea subglandulara este uneori recomandata in anumite, cum ar fi existenta unui volum moderat de glanda mamara.

Unde vor fi inciziile si cum se desfasoara operatia? Inciziile efectuate in procesul de augmentare mamara vor fi in locuri putin vazute sau expuse, pentru a reduce vizibilitatea cicatriciilor dupa operatie si sunt foarte mici, cca 3-4cm. De cele mai multe ori se efectueaza la nivelul pliului submamar, cicatriciile fiind foarte bine ascunse si aceasta optiune permite doctorului o pozitionare mai usoara si mai corecta a implantului, de aceea este cea mai recomandata varianta. Inciziile mai pot fi la nivelul areolei mamare, la nivelul axilei sau la nivelul buricului. Dupa anestezia generala, se vor forma inciziile prin care se introduc implanturile mamare, fie submuscular fie subglandular, chirurgul le pozitioneaza corect si atent, urmand ca operatia sa fie inchisa.

Go to top
Template by JoomlaShine