Bine ati venit la Clinic Pro!

roenfrdeit

Bun venit in clinica noastra!

Spitalul Clinic Pro este unul dintre puținele spitale private turcești care a fost planificat și construit ca un spital (nu convertit). 

Spitalul are 135 de paturi de înaltă calitate, dintre care 51 de paturi de îngrijire intensă, 3 camere de livrare și 3 camere mici de intervenție în spital, unitate de terapie intensivă de îngrijire a chirurgiei cardiovasculare, unitatea de terapie intensivă internă și un centru oncologic , o unitate oncologică medicală), 50 de camere moderne policlinice cu tehnologie de ultima generație, personal cu o experiență înaltă, 4200 de metri pătrați de parcare în partea superioară a zonei de parcare planificate de 1000 de metri pătrați. Spitalul asigura servicii medicale non-stop.

Despre noi. Descrierea clinicii.

Cu 15 ani de experiență, suntem una dintre cele mai experimentate clinici din Turcia care oferă operații de transplant de păr si chirurgie plastică.  

Oferim tratamente moderne, corecte și eficiente la costuri accesibile prin combinarea celor mai recente tehnologii și a metodelor chirurgicale avansate. În prezent, am tratat mii de pacienți din Regatul Unit al Marii Britanii, Irlanda, Germania, Italia, Statele Unite ale Americii, Canada, Australia, Noua Zeelandă, Orientul Mijlociu și Africa și multe alte țări si ne propunem sa le dam romanilor aceleasi servicii de calitate. Am adunat chirurgi și specialiști recunoscuți, cei mai buni din întreaga lume. Convingerea noastră este de a oferi servicii de înaltă calitate, cu costuri competitive, de către echipe medicale calificate, la spitale avansate și cu tehnologii de ultima generație care vor garanta cele mai bune si mai naturale rezultate pentru toți pacienții noștri. Toate tratamentele noastre sunt efectuate intr-un spital acreditat la nivel internațional. Toate echipamentele utilizate; medicii, îngrijitorii, personalul, starea generală a spitalului și toate procesele noastre sunt inspectate și autorizate de organismele medicale internaționale și de Ministerul Sănătății din Turcia. Si nu in ultimul rand, putem satisfactia clientului nostru pe primul loc, vrem sa-i facem visele sa devina realitate! Stim cat de speriat sau emotionat poate fi pacientul, asa ca depundem eforturi sa se simta cat mai confortabil in sederea sa din Turcia si sa fie mandru de rezultatele finale.

Condiții excelente. Hotel 4 stele

Veti beneficia pe tot timpul tratamentului de conditii de cazare excelente la un hotel de patru stele din Istambul.

Va place cum arata hotelul de 4 stele in care veti sta?
Stim cat de importante sunt relaxarea, confortul si linistea dupa o interventie chirurgicala. De aceea, vrem sa evidentiem faptul ca veti fi cazati intr-unul dintre cele mai prestigioase si luxoase hoteluri din Istanbul, hotel Ramada. Mentionam ca veti fi cazati intr-o camera dubla, ceea ce inseamna ca puteti veni insotit(a) de o persoana draga.
In functie de operatia estetica aleasa, veti petrece intre 3 si 6 nopti intr-o camera dubla plina de eleganta.
Pe langa cazarea de 4 stele din Istanbul, toate interventiile pe care le punem la dispozitie includ:
-  doctori atenti, experimentati si asistenta medicala de cea mai buna calitate
-  toate procesele, produsele si analizele pre si post-operatorii
-  un sofer personal care asigura transportul aeroport-hotel-clinica
-  un traducator
-  o consultatie online gratuita

.

Go to top
Template by JoomlaShine