Bine ati venit la Clinic Pro!

roenfrdeit

Dr. Baran Kul este unul dintre cei mai populari si talentati doctori din Turcia, studiind intens arta operatiilor estetice sub indrumarea a doi medici esteticieni de prestigiu.

Experienta: peste 13 ani

Studii: Universitatea din Istanbul-Facultatea de Medicina (2005); asistent de cercetare al Universitatii Cerrahpasa din Istanbul-Departamentul de Chirugie Plastica, Resconstructiva si Estetica (2007), Universitatea din Miami (Florida, SUA)-Scoala de Medicina Miller, Clinica Paces de Chirurgie Plastica din Atlanta (Georgia, SUA).

Alte certificari: examene scrise date si in Belgia cu probe practice in Thessaloniki; membru de prestigiu al Consiliului European de Chirurgie Plastică, Reconstructivă și Estetică (EBOPRAS)-2013; teza de doctorat a fost facuta pe tratamentul PRP.

Specializari: Dr. Baran Kul se specializeaza pe operatii la nivelul sanilor si nasului, liposuctie, abdominoplastie si lifting facial. Se axeaza pe un rezultat cu aspect natural, in conformitate cu structura corpului pacientului, fiind un fin observator de detalii.

Mentori: Prof. Dr. Foad Nahai si Prof. Dr. Roderick, care sunt doi dintre cei mai cunoscuți chirurgi plasticieni din SUA, ei l-au ghidat pe Dr. Baran Kul in Altanta, SUA.

Nationalitatile pacientilor tratati: Dr. Baran Kul a operat mii de persoane pana in prezent, mentionam doar cateva dintre tarile de origine ale pacientilor: Marea Britanie, SUA, Irlanda, Austria, Arabia Saudita, Emiratele Arabe Unite, Kuwait, etc.

Interactiunea cu pacientii: Avand in spate mai mult de 13 ani de experienta, Dr. Baran KUL se evidentiaza si prin comunicarea eficienta cu pacientul si rezultatele remarcabile in urma operatiei estetice.

Kasper Kerje din Suedia a decis sa fie pacientul Dr. Baran Kul pentru o rinoplastie. Dupa interventie, a declarat urmatoarele: “A meritat! Totul multumita doctorului Baran Kul. A fost foarte profesionist si m-a facut sa ma simt ca ma las pe maini bune. Dupa operatia n-am simtit nicio durere si umflaturile au fost minime. (…) Un mare multumesc pentru doctorul Baran Kul.”

Go to top
Template by JoomlaShine