Bine ati venit la Clinic Pro!

roenfrdeit

Tr. Erdogan Simsek este unul dintre cei mai experimentati doctori specializati pe par si scalp din Turcia. A lucrat cu doctori din Societatea Internationala de Operatii de Restaurare a Parului (ISHRS) si a efectuat cu acestia transplanturi de par timp de 4 ani, iar de mai bine de 7 ani realizeaza transplantul de par singur si este mentor pentru alti tineri doctori.

 

Tr. Simsek continua sa devina si mai bun pe domeniul de transplant de par, astfel ca participa activ la reuniuni pentru a invata despre noile tehnici din aceasta arie. A realizat mai mult de 7000 de procedure pe parcursul carierei sale, avand un bagaj vast de informatii si experienta, care l-au recomandat pentru cazuri mai dificile, cum ar fi transplantul de par cret. Pacientii Dr. Tr. Erdogan Simsek evidentiaza faptul ca sunt foarte multumiti de rezultatul din urma transplantului de par.

 

Experienta: 11 ani

 

Tara de provenienta a pacientilor: Tinand cont ca Tr. Erdogan Simsek a operat mii de pacienti, vom mentiona doar cateva tari de provenienta ale pacientilor: Marea Britanie, SUA, Irlanda, Austria, Arabia Saudita, Emiratele Arabe Unite, Kuwait, etc.

 

Daniel din Tel Aviv a apelat la Tr. Simsek pentru o operatie de transplant de par si a spus urmatoarele: “Eram destul de sceptic la inceput, nu aveam incredere in aceasta procedura, insa experienta domnului doctor m-a facut sa las indoielile deoparte. (…) Eram foarte complexat de lipsa parului, insa dupa operatie ma simt mult mai increzator! Parul e uniform si m-a intinerit cu minim 10 ani. Mie mi-a crescut complet dupa 10 luni (…).”

Go to top
Template by JoomlaShine